Video's - 10 februari 2016   14:14 Red Bull Crashed Ice: 4 Below Zero – Seizoen 2 Episode 3

Door:

Zo, de afleveringen volgen elkaar aardig vlug op daar bij 4 Below Zero! We zien ze meestal niet zo snel achter elkaar het wereld wijde web op komen, maar ach, wat maakt het ook uit. Extra beeldmateriaal van Red Bull Crashed Ice is altijd welkom en dus gaan we snel door met aflevering drie waarin we iets dieper ingaan op de relatie tussen Canada en Amerika met betrekking tot wedstrijden op ijs!

Want daar verschilt het allemaal opeens een hele boel. Natuurlijk, ze zijn buren van elkaar wanneer je op de wereldkaart kijkt en ze hebben enigszins dezelfde taal, maar uiteindelijk verschillen ze enorm van elkaar! Een beetje Canadees zal zich natuurlijk niet zomaar in één hokje laten stoppen wanneer er wordt geroepen dat Canada en USA allebei hetzelfde zijn.

En laat dat nou net precies zo zijn op het ijs! Ook al maakt het dan niet uit of het nou ijshockey of ice cross downhill is, de rivaliteit zal je overal in terugzien. Vorig seizoen werd Red Bull Crashed Ice gedomineerd door een Canadees genaamd Scott Croxall, dit jaar was het de Amerikaan Cameron Naasz die zich richting de eerste plaats wist te racen en de grote vraag is dan ook wie aan het langste eind gaat trekken!

Het moge duidelijk zijn dat de strijd tussen de twee grootmachten aan is en dus wordt er werkelijk waar alles aan gedaan om het andere land maar van de troon te stoten. Of te weerhouden natuurlijk. Wat dat allemaal is mag je hieronder gaan bekijken want het is werkelijk waar teveel om op te noemen. Nee geintje, we willen het gewoon niet verklappen want dan verpesten we de episode. Have fun!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's