Video's - 17 februari 2016   18:47 Red Bull Crashed Ice: 4 Below Zero – Seizoen 2 Episode 4

Door:

De nieuwste Red Bull Crashed Ice 4 Below Zero is weer een feit en dit keer staat, zoals je hierboven kunt zien, de race in München op de planning! Maar zoals we 4 Below Zero ondertussen al wel kennen wordt niet alleen de wedstrijd besproken en kan je je ook op gaan maken voor een hoop behind the scenes materiaal. Kijken dus!

Quotes en motivatie teksten die je in beweging moeten zetten, we kennen er allemaal wel een paar. Ze zijn in het leven geroepen door mensen die andere graag willen inspireren en/of aan het denken zetten om toch weer iets op te pakken. Meestal pak je zulke teksten persoonlijk op wanneer het even wat minder gaat want zo’n quote probeert je toch weer even net dat extra beetje power te geven!

Nu hoeven we je natuurlijk niet te vertellen dat het ook niet allemaal van een leien dakje gaat bij de heren van Red Bull Crashed Ice want er wordt namelijk nogal wat af gecrasht. Niet alleen in de training of tijdens de kwalificaties, maar ook tijdens de finaledag worden er her en der beuken uitgedeeld waar je zelfs vanaf je bank koppijn van krijgt.

En daar gaan we in deze aflevering op in. Nee, niet op die koppijn, maar op het omgaan met tegenslagen en wat de mannen juist extra motiveert! Zelfvertrouwen is een heel belangrijk punt in de sport en dus is het des te belangrijker dat je weet wat je moet doen als het allemaal even niet gaat zoals je het van te voren had gepland. De makkelijkste weg is natuurlijk knop om en gaan, ook al heeft bijvoorbeeld Cameron Naasz er een andere tactiek aan overgehouden.

Die heet: enorm hard trainen zodat je op bijna alles voorbereid bent! Het klinkt een beetje vreemd, maar als we ‘m moeten geloven is het zomerseizoen nog het lastigste. Tijd om te kijken naar de uitleg van Cameron:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's