Video's - 24 februari 2016   18:53 Red Bull Crashed Ice: 4 Below Zero – Seizoen 2 Episode 5

Door:

De vijfde aflevering van de Red Bull Crashed Ice webserie 4 Below Zero heeft het licht gezien en dit keer wordt Finland onder de loep genomen én krijgen we de vraag waarom we zoveel kampioenen hebben!

Ja, nu je het zegt, want Red Bull Crashed Ice is natuurlijk al een aantal jaar bezig, maar er is één ding wat nog nooit voor is gekomen en dat is… Dat een voormalige kampioen ‘m meer dan eens heeft gewonnen! Denk je maar eens in, Derek Wedge? Is niet meer in staat om de titel te grijpen. Marco Dallago? Heeft het in de afgelopen wedstrijden ook af laten weten waardoor er voor hem ook geen echte mogelijkheid meer is om zichzelf voor de tweede keer Red Bull Crashed Ice kampioen te noemen. En wie houden we dan nog over… Tja, bijvoorbeeld Scott Croxall!

Die is nu namelijk dé favoriet om het kampioenschap voor de tweede maal in de wacht te slepen, ook al zal het een helse rit gaan worden daar in de finale. Er vanuitgaande dat Cameron Naasz en Scott Croxall beide in de finalerit terecht komen natuurlijk. Haalt Cameron die niet en Scott wel dan is het al een gelopen wedstrijd, maar het moet raar lopen wilt deze situatie echt gebeuren.

Maar al met al zijn het telkens andere atleten geweest die zichzelf tot kampioen van Red Bull Crashed Ice mochten kronen en dus wordt de aankomende wedstrijd in Saint Paul er zeker eentje waar je wakker voor wilt blijven! Buiten dat, wanneer Cameron wint gaat het natuurlijk een enorm gekkenhuis worden daar in Amerika én gaat het mysterie van het twee maal kampioen gewoon vrolijk door. Cameron zou namelijk de allereerste Amerikaanse Red Bull Crashed Ice kampioen aller tijden worden waardoor er heel wat druk op z’n schouders staat.

Ook al mogen we nog niet al te ver op de feiten vooruit lopen want in deze aflevering van 4 Below gaan we ons eerst even focussen op de wedstrijd in Finland. Hoe beleefden de atleten deze race en wat ging er allemaal door hen heen qua gedachtes? Check ‘m!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's