Video's - 8 december 2016   19:52 Red Bull dropt Japan segment van The Fourth Phase online

Door:

Wooooh! Wat ons betreft één van de gaafste segmenten uit de film The Fourth Phase is nu gewoon volle bak te bekijken op het wereld wijde web! Dus, waar wacht je nog op? Klikkerdeklik en snel een beetje!

Je moet de afgelopen periode werkelijk waar onder een steen hebben gelegen wanneer je niets afweet of gezien hebt van Travis Rice z’n nieuwste creatie The Fourth Phase. Wat zeggen we, ze moeten gewoon over je heen geasfalteerd hebben als je hier niets over meegekregen hebt! Waar je ook onder hebt gelegen, dit segment moet je echt even hebben gezien.

Of nog eens zien uiteraard. Over de film, die toch aardig in de picture heeft gestaan, himself is al ruimschoots geschreven door iedereen en alles. Het moest dé film van het jaar gaan worden, maar hier lopen de meningen een beetje uiteen wanneer je vraagt wat diegene er van vindt. Maar goed, dat deze film er eentje zou gaan worden die niet in het vakje huis-tuin-en-keuken zou gaan passen wisten we echt al ruimschoots van te voren natuurlijk. Travis Rice leverde dan ook een film af die op verschillende vlakken onze kaak naar de grond deed gaan, waaronder het Japan segment!

En daarom zijn we zo blij dat Red Bull nu met deze beelden op de proppen is gekomen want natuurlijk, we kunnen The Fourth Phase nog eens aanzetten en naar het Japan segment door scrollen, maar dit is wel wat handiger. Toch?

Juistum en daarom hebben wij ‘m ook maar meteen voor je klaar gezet zodat jij lekker op play kan klikken en onderuitgezakt naar dit segment kan kijken! Inclusief popcorn en drank natuurlijk, want dat hoort bij een film. Check ‘m dus snel, wat vonden jullie trouwens van die hele creatie van Travis Rice? Was hij de hype waard? Laat je horen in de reacties op Facebook, Twitter of hieronder!

Bron:

Foto: Red Bull

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's