Freeride. Video's - 6 december 2021   11:55 Red Bull dropt nieuwe trailer van ‘DRIVEN’ en we kunnen weer niet wachten

Door:

Beelden van DRIVEN komen weer naar je beeldscherm en dus kan je snowboardactie van John Jackson, Gigi Rüf, Victor Daviet en Manuel Diaz gaan verwachten! Maar eh… Kon je dat niet al?

Het voelt een beetje alsof we iets missen. En met iets bedoelen we ‘een film’. En niet een stukje uit ons eigen leven, maar een echte van pak ‘m beet, hang ‘m weg een half uur. Of anderhalf, wat jij wilt.

Punt is dat deze trailer de deur uit is gegaan en op het internet is gekomen en laten we meteen maar met de deur in huis vallen: dat vinden we meer dan prima. Want een film met John Jackson, Gigi Rüf, Victor Daviet en Manuel Diaz moet wel goed gaan worden. Maar betekent dat dus dat er een film van DRIVEN aan zit te komen? Of komt er nu nieuw beeldmateriaal wat we nog niet hebben gezien? Of… En nu komt het:

Zijn we gewoon compleet vergeten dat DRIVEN al lang en breed op het internet staat en kunnen we ‘m gewoon niet vinden?

We hebben serieus even geen idee dus als je meer weet laat het ons dan alsjeblieft even weten. Want we hebben vorig seizoen namelijk meermaals tekst en uitleg bij video’s van DRIVEN gegeven, dus het lijkt ons eerder aannemelijk dat de échte film er nog aan moet komen. Toch? Laten we het hopen, want dat zou betekenen dat we nog een hoop gezelligheid gaan krijgen. En leipe runs en een heerlijk in elkaar gedraaide film.

Heb je trouwens geen flauw idee waar dit alles over gaat omdat je DRIVEN nog nooit heb gezien, dan heb je geluk. Dan kan je ‘m nog voor het eerst gaan bekijken! Net zoals alle afleveringen!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride