Video's - 19 januari 2018   20:10 Red Bull komt met uur durende preview over Red Bull Crashed Ice 2018

Door:

Red Bull Crashed Ice fans hebben natuurlijk al weken een cirkel staan om morgen, dan gaat het nieuwe seizoen namelijk weer van start, maar ook aan degene die er nog niet helemaal inzitten heeft Red Bull gedacht. Ga er dus maar eens goed voor zitten want deze preview is een erg fijne!

We moeten meteen even toegeven dat we best wel biased zijn wat betreft Red Bull Crashed Ice, maar wanneer er een preview online komt van een uur… Dan zijn we bij het horen van die zin al richting de keuken gerend.

Why, you ask? Nou, om door het raampje van de magnetron naar binnen te gluren zodat we kunnen zien of de popcorn al klaar is natuurlijk! En het wordt nog mooier, want deze preview blijkt ook meteen een behind the scenes te zijn. Red Bull gaat dus doodleuk verder dan alleen ‘preview’, want ze gaan bijvoorbeeld echt compleet in op alles wat met Cameron Naasz te maken heeft. Wat hij allemaal doet in de zomer om klaar te zijn voor de wedstrijd tegen zijn concurrenten, hoe hij is begonnen of wanneer hij besloot dat het serieuzer moest gaan worden. We gaan dus terug naar het jaar…

…Ja, die hard fans, zeg het maar? Welk jaar ook alweer? Het antwoord ga je vinden als je hieronder op play klikt en ergens niet zo gek natuurlijk dat ze Cameron Naasz eruit pikken. Hij is namelijk dé kampioen van 2017 en dus degene die je graag zou willen spreken voor inside info richting het nieuwe seizoen! Ook al is het niet alleen Cameron Naasz die je voorbij ziet komen hoor, ook Scott Croxall en Marco Dallago mogen hun verhaal vertellen terwijl de camera loopt.

Houdt het daar op? Oh, zeker niet! Er wordt nog genoeg terug geblikt en dan uiteraard te beginnen met Marseille in Frankrijk, waar het seizoen werd afgetrapt als een baas. Dat uiteraard niet alleen door de heren, ook de vrouwen lieten van zich horen in hun eigen competitie en die lieten er zeker geen gras over groeien.

Anyway, zo kunnen we wel iedere stop gaan bespreken, maar daar zit je niet op te wachten. Jij wilt natuurlijk gewoon kijken kijken en niet kope… Eh… een leuk uur hebben. Dat krijg je, dus snel even op play klikken. Ben jij er morgennacht ook bij wanneer de livestream online komt? We zullen ‘m voor je fixen, dus houd ons in de gaten!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's