Video's - 9 januari 2020   19:01 Red Bull legt uit hoe LAAX één van de beste parken ter wereld werd

Door:

Want newsflash: het is niet enkel en alleen wachten tot er sneeuw op de bomen valt en daarmee basta. Het gaat verder dan dat en Red Bull heeft even moeite gedaan om het uit te zoeken. Want hoe kreeg Laax een van de beste parken ter wereld?

Het zou eerlijk gezegd wel een hoop problemen oplossen hoor, als het enkel wachten is tot er sneeuw op de bomen ligt. “Oh, we hebben sneeuw? Mooi, gooi de keet maar los!”

Ja, dat is dus niet het geval. Helaasch.

Het gaat echt heel veel verder dan dat en dan moet je het zelfs nog verder zoeken dan hetgeen waar je nu een beetje aan denkt. Dat klinkt een beetje vaag, maar we gaan er even niet vanuit dat je alles al weet wat Red Bull ook te weten is gekomen. Wist je namelijk dat er een kerel is in het gebied van LAAX die naar bomen kijkt en daar z’n verslag op aanpast hoe de winter gaat worden?

Red Bull heeft dus wel echt veel stenen omgedraaid om maar te kijken wat er allemaal gebeurt daar in LAAX zodat ze er ook dit seizoen weer iets leips van weten te maken. En daar hoort die bomen kerel dus ook bij.

Dat klinkt nu een beetje oneerbiedig, maar dat is het verre van. Mad respect voor iemand die aan de hand van hout kan vertellen hoe de wereld in elkaar steekt. En door hem kunnen jij en ik dus weer tijdens het NK/BK in LAAX van komend jaar genieten van een park waar je u tegen zegt! Het loopt dus allemaal prima in elkaar over, tijd om eens mee te gluren dus:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's