Video's - 25 januari 2021   10:27 Red Bull Skydive Team doet unieke course preview van The Streif in Kitzbühel

Door:

Afgelopen weekend was het weer zo ver: De Hahnenkammrennen. En wie kan je beter een promo laten draaien dan Red Bull? Zij pakte dan ook de mogelijkheid aan om de wereldberoemde afdaling, The Streif, in Kitzbühel in kaart te brengen. En dat is weer op een erg unieke manier gebeurd. Want van 2 tot 10 meter van de grond af langs komen vliegen?

We hebben de course preview al een aantal keer voorbij zien komen en toch weet Red Bull er elke keer weer wat bijzonders van te maken dat we denken ‘vet, zó hebben we ‘m nog nooit gezien!’. Dat Red Bull hiervoor alles uit de kast trekt is publiek geheim, aangezien Max Verstappen ook al eens aanwezig was.

Met z’n formule 1 auto natuurlijk he. Dat Max Verstappen even in Kitzbühel bij de Hahnenkammrennen komt kijken is wel leuk om te vermelden, maar niet echt niets. Maar als ze Max z’n Red Bull Racing auto met een helikopter bovenop de berg zetten zodat hij meters kan maken?

Dan is het wel weer op z’n Red Bulls! Zo zijn er nog meer momenten geweest, maar nu was het dus het Red Bull Skydive Team die aan mocht treden. Max Manow, Felix Seifert, Marco Fürst en Marco Waltenspiel waren degene die zich gelukkig mochten prijzen met de ‘werkopdracht’ en spoileralert: ze hebben het meer dan gaaf weten vast te leggen!

De video van hieronder start alvast met een behind the scenes, om daarna de volledige promo te laten zien. De behind the scènes blijven toch wel een bijzonder verhaal met dit soort acties. Want tja, als je goede beelden wilt hebben dan moet je wel iemand meesturen die het ook kan. Maar ook de helikopters waren dus in tweevoud aanwezig.

Check ‘m snel. Vandaag wordt nog de Super G variant van de Hahnenkammrennen verreden.

Fotocredit: Philip Platzer/Red Bull

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's