Video's - 23 april 2018   13:53 Red Gerard doet Tahoe aan en de beelden zijn heerlijk

Door:

Want kom op… Red Gerard op je beeldscherm. Do we need to say more?!

Inderdaad, het is goed dat je door hebt geklikt want er staat weer iets van formaat op je te wachten. Nu is het wel zo dat Red Gerard letterlijk gezien niet echt veel formaat heeft, maar dat kunnen we best begrijpen. Hij is namelijk eh… Jong. Erg jong. En toch gewoon hoge ogen gooien bij de Olympische Spelen als een baas!

Het was echt een prachtig moment om te mogen zien en wat gunde we ‘t de door onder andere Mountain Dew gesponsorde atleet. De keer erna zagen we ‘m bij Burton US Open ook nog even aanschuiven toen de commentatoren bezig waren met de wedstrijd en hier liet hij nog maar eens zien dat hij een uniek soort snowboarder is.

Voor die beelden moet je even terug naar de livestream van de Burton US Open, nu is het tijd om onze ogen te richten op Tahoe waar Red Gerard in de lente rond heeft gecrost. Tahoe heeft aardig wat sneeuw gehad, maar hier gaat het in onderstaande edit niet volledig om.

Zo wordt er ook stil gestaan bij het feit dat hij door z’n broers is begonnen met snowboarden, is er tijd om de nodige tricks aan elkaar te rijgen en gaat de edit van dik zeven minuten ook nog eens dieper in op Red Gerard himself. Om daarna dieper in de sneeuw te duiken. Met bijvoorbeeld sneeuwscooters. Zoals het hoort! Check ‘m dus snel want beelden van Red Gerard zullen je niet vervelen.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's