Video's - 6 januari 2019   10:07 Rembert Notten doet z’n naam eer aan en gaat extreme freeriden

Door:

Yeah!

Het werd eerlijk gezegd ook wel een keer tijd hoor. De naam ‘Rembert Notten extreme skiër’ prijkt al tijdenlang op z’n Facebook en Instagram account, maar echt monsterlijk steile lijnen rijden? Het enige bewijs daarvan kwam eigenlijk alleen uit z’n mond.

Nu horen we je zeggen ‘maar hij heeft toch al vaker in de films van Poederbaas laten zien wat hij waard was?’ en dat klopt zeker, maar! Wie zegt dat hij dat ook daadwerkelijk is en niet gewoon een stand-in? Wie weet heeft Paul de Groot wel gewoon de kleren van Rembert Notten aangetrokken omdat hij het zelf niet durfde?

Heb je daar al eens over nagedacht! Niet? Nouja, wij dus wel. Veelal zie je Rembert dan ook ergens staan met een pilsje in z’n hand. Het liefst te oreren over de mooiste en steilste afdalingen die hij tot een succes gemaakt heeft. Rembert Notten, de man die elke vrou… Eh, run wel gedaan heeft.

Nee, geloven deden we het in het begin allemaal niet, totdat we zojuist een video online hebben zien komen van de man himself. En alle vooroordelen gingen bij ons over boord.

Rembert Notten

Why, you ask? Nou, Rembert Notten Extreme Skier is namelijk next level gegaan. Extreme cliffs? Geen probleem voor de Belgische extreme freeride skiër. Extreem soepel door bomen heen banjeren? De Peak Performance atleet draait z’n hand er niet voor om. Takken? Boeiend, Rembert Notten kent maar één stand en dat is vol gas.

Dus Rembert Notten, bij deze willen we onze oprechte excuses aanbieden. Voortaan geloven we alles wat je zegt en hopen we ooit nog eens les van je te mogen krijgen. Want extreme freeriden? Dat is jou op het lijf geschreven.

View this post on Instagram

Extreme freeriding 🎅

A post shared by Rembert Notten (@rembertnottenextremeskier) on

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's