Video's - 8 december 2019   14:56 Rene Rinnekangas promoveert naar Global Pro Team bij Rome Snowboards

Door:

De Finse snowboarder Rene Rinnekangas heeft het voor elkaar, hij is een trede hoger in de rangorde bij Rome Snowboards gekomen!

Yessaa, deze man gaat lekker hoor! De pas twintig jaar oude Fin heeft loon naar werken gekregen aangezien Rome Snowboards ‘m dus heeft gepromoveerd naar het Global Pro Team. Uiteraard is het al een ding als je naar het hoogste level binnen een merk z’n sponsorship gaat, maar dat is zeker het geval als je weet dat Rene Rinnekangas nummer zeven bij Rome Snowboards is die dit level weet te bereiken.

Niet in de geschiedenis overigens, maar het team bestaat nu uit zeven atleten. Stale Sandbech is er natuurlijk eentje van, maar ook Ozzy Henning, Thomas Delfino, Len Jørgensen, LNP en niemand minder dan Alek Østreng hebben zich al eerder wat dieper in Rome Snowboards weten te stunten. Daar voegt Rene Rinnekangas zich nu dus ook bij en daarmee zegt hij de ‘AM Army’ vaarwel!

En met de ‘AM Army’ wordt uiteraard niet het tijdstip van de dag bedoelt, maar wel het team onder het Global Pro Team, waar een aantal van ongeveer dik twintig atleten zich in bevinden. Uiteraard had Rome Snowboards niets anders dan lovende woorden over voor z’n teamrider. “We zijn echt meer dan enthousiast om Rene Rinnekangas bij het Global Pro Team te verwelkomen”, valt te lezen op Instagram. “Hij heeft een unieke style, je ontkomt gewoon niet aan z’n passie en die glimlach die op z’n gezicht staat. Dit was een no-brainer. Bij deze danken we Rene voor z’n inzet en feliciteren we ‘m uiteraard met de promotie!”

De felicitatie video is er ook eentje die weer meer dan prima is om naar te kijken en dus wilden we je die niet onthouden. Check ‘m hieronder:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's