Video's - 12 augustus 2019   18:13 ‘Return to Send’er’ is MSP Films’ nieuwste creatie en dit is de trailer

Door:

Gaat ‘Return to Send’er’ ervoor zorgen dat MSP Films dé video van het jaar in handen heeft? De trailer ziet er in ieder geval veelbelovend uit!

Met ‘return to send’er’ is de trailertrein nu toch wel echt op gang gekomen en we kunnen melden dat er weer een grote jongen is gearriveerd. Niet alleen vanwege z’n naam, maar ook het viertal waar de spotlights op zijn gericht mogen er zekers te weten zijn. Niet voor niets worden ze neergezet als “vier elite freeskiers waar we de skills, achtergronden en mindsets van te zien gaan krijgen.”

En dit alles natuurlijk wel en beetje op een manier waarop alleen MSP Films het zou kunnen. De laatste twee keren, All In en Drop Everything, waren natuurlijk een mooi voorbeeld van serieuze teksten en onderliggende gezelligheid, gecombineerd met dikke lijnen en atleten en dit keer…

…Zijn het er dus vier in plaats van een hoop. In ieder geval, die de hoofdrollen op zich nemen. Te weten ‘a renowned veteran, a stunning rookie, a mind-blowing innovator and a big mountain star carrying on his father’s legacy. Each skier brings a different style and outlook to the table, but they all have one thing in common: they love to send’er,’ aldus Matchstick Productions.

Dat schreeuwt natuurlijk om namen en die krijg je in de vorm van Mark Abma, Karl Fostvedt, Sam Kuch en Logan Pehota. Waren dat de namen die jij er voor zou kiezen?

Ja? Mooi! Zo niet dan hopen we dat de andere namen, zoals bijvoorbeeld Eric Hjorleifson, Chris Rubens en Lucas Wachs, je vrolijk en enthousiast maken voor de nieuwste film van MSP Films. Wij vinden het vooral een lekkere combi en dus mag hij zeker wel even online gaan komen.

Maar goed, erg kritisch zijn we op het moment van spreken nog niet echt natuurlijk. Als in, alles met betrekking tot de winter is goed op dit moment. Right?

Okay, niet alles natuurlijk, maar je snapt wat we bedoelen. MSP Films doet er in ieder geval alles aan om de feeling weer lekker op te hypen en daar is ‘Return to Send’er’ het resultaat van. Check snel de trailer en laat ons weten wat je er van vindt! Wil je meer trailers bekijken van de films die er dit seizoen aan zitten te komen? Klik dan even hierrrrr.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's