Video's - 19 juli 2017   19:34 Robin Gillon gebruikt park van Mammoth als een speeltuin in nieuwe edit

Door:

Het is al even geleden dat we Robin Gillon op het witte doek voorbij hebben zien komen, maar hij is er weer hoor! Dat niet alleen want wanneer ‘Bino’ een edit online gooit weet je een paar dingen zeker. Één daarvan is dat er fijne shots in een edit zijn gedrukt en wie zijn wij om die niet te showen. Daarom staan ze na de klik voor je klaar!

Zo zijn er nog wel meer dingen die we zeker weten, zoals dat wanneer Robin Gillon een edit online zet het altijd wel een feest gaat worden. Vette stunts, fijne beelden en zo kunnen we nog wel even doorgaan… Het is gewoon een feit dat je deze edit moet gaan bekijken.

Wel leuk om te merken trouwens, want vorig jaar rond deze tijd mochten we namelijk een edit van Robin Gillon uit Breckenridge over ons scherm laten gaan omdat die vers van de pers het internet op kwam stormen. Toen was het ‘Voyager‘ waarin Robin ‘Bino’ Gillon de pannen van het dak stuntte, nu is het een andere locatie die het ski talent aan heeft gedaan. Mammoth bleek de plek waar de shots het beste gemaakt konden worden en dit alles werd onder leiding van Brice Milleson in een edit gevouwen.

Nu moeten we wel even melden dat het helaas niet allemaal zonder slag of stoot ging, want zoals je dalijk kunt zien moet er jammer genoeg ook nog eens een bezoek worden gebracht aan het ziekenhuis. De gedachte was dat hij aan deze crash een gebroken nek had overgehouden, maar gelukkig was dat niet het geval. Na een lange sessie, die vol zat met onderzoeken, stond hij de volgende dag weer op zijn ski’s om te doen waar hij zoveel passie en plezier aan beleeft: skiën!

Ondertussen kunnen we melden dat hij weer de oude is en dat hij over een paar weken vertrekt richting Mt. Hood, Amerika om zich voor te bereiden op de eerste World Cup wedstrijden die in Nieuw Zeeland plaats zullen vinden. Bij deze enorm veel succes gewenst Bino, keep us posted!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's