Dé winterse lifestyle website van de BeNeLux!

Meld je gratis aan!

Robin Gillon
Robin Gillon ramt door het park van Breckenridge in fijne edit

Gepost op

YESSA! We hebben beeldmateriaal van niemand minder dan Robin Gillon voor je klaar staan en we kunnen je alvast verklappen dat het heerlijke shots zijn die hij in het park van Breckenridge op de gevoelige plaat heeft vastgelegd. De enige tip van de dag die je dus even moet opvolgen is deze: KLIKKEN EN KIJKEN!

Ja we kunnen wel stellen dat we hier heel erg vrolijk van worden! Sowieso kunnen we je met droge ogen meteen even vertellen dat we nooit en te nimmer genoeg zullen krijgen van zulke edits en wanneer er een Nederlandse atleet in voorbij komt… Dan helemaal niet! Natuurlijk, we hebben wel genoeg van die edits die geen kwaliteit leveren, want eh… Tja, moeten we het Gerlos-GoPro-verhaal echt nog een keer aan je voorleggen? Waarschijnlijk niet he?

Want face it, iedereen snapt toch wel dat we die loze, 324279 minuten durende GoPro filmpjes van iemand die niet kan skiën niet gaan plaatsen? Inderdaad. Maar dit is gelukkig compleet andere koek aangezien Robin Gillon als de brandweer gaat in het park van Breckenridge!

De door onder andere Scott, Carbon14 watches, Ehoto, By the way communication en Ion camera gesponsorde skiër, die in Laax nog hoge ogen gooide tijdens het Nederlands Kampioenschap met bijvoorbeeld zijn Double Cork 1260 tijdens de Big Air wedstrijd, heeft zo te zien samen met Andrew Mildenberger een erg fijne sessie gehad en het uiteindelijke resultaat is dan ook serieus om je vingers bij af te likken.

Of je bakje met kwijl mee te vullen, wat jij wilt. Feit blijft dat het zeker de moeite waard is om te bekijken en dan te bedenken dat dit alles op de laatste dag van het seizoen in Breckenridge gefilmd is! Heerlijk, al zeggen we het zelf.

Want skiën tot de laatste lift om naderhand tot de conclusie te komen dat het een mooie periode is geweest zou iedereen wel willen! Voor Robin Gillon is dit een periode waarin hij even geen druk van de competitie’s heeft, gewoon gas geven en plezier hebben. Dat is wat we hieronder voor je klaar hebben gezet met Robin Gillon in de hoofdrol en dat… Dat bezorgt ons nu fijn beeldmateriaal. Check ‘m dus snel! Enne, Robin, als het even kan willen we nog meer beeldmateriaal! Ghehe.

Er zijn nog geen reacties. Je bent de eerste!

Reageer