Video's - 7 februari 2017   15:11 RTV Parkstad op bezoek bij Slopestyle Masters 2017 in SnowWorld Landgraaf

Door:

Slopestyle Masters 2017 kwam al ruimschoots voorbij in de recap die we hadden geschreven en dit met de bijbehorende foto’s, maar er is meer nieuws en dat wil je zeker even zien. RTV Parkstad was namelijk ook aanwezig bij het event van Sean Taylor Events in SnowWorld Landgraaf en zij maakten de volgende beelden!

Eerst de recap lezen voordat je je aan deze video van RTV Parkstad bij Slopestyle Masters waagt? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en veel leesplezier!

Het is voor de deelnemers en degene die meegaan naar de wedstrijden wellicht de normaalste zaak van de wereld, maar wanneer je als buitenstaander naar de wedstrijden kijkt zie je een hoop gebeuren. En dat brengt uiteraard vroeg of laat vragen met zich mee. Gelukkig is daar nog RTV Parkstad en zij waren aanwezig bij Slopestyle Masters 2017 in SnowWorld Landgraaf waar ze ook nog eens in een aantal van die vragen doken!

En wie kan je nou beter aan het woord laten om antwoord te geven op die vragen dan de organisator van de wedstrijd? The man himself Sean Taylor zet in onderstaande video bijvoorbeeld uiteen wat ‘m heeft gedreven om hieraan te beginnen, maar ook Ben Buurman, trainer & coach bij Shred Masters, komt aan het woord om het een en ander toe te lichten. Wel mooi dat RTV Parkstad meteen even wat knelpunten uit de wereld heeft gehaald, want je hoeft dus niet perse uitgenodigd te worden om mee te doen aan de Dutch Cup wedstrijden!

Om maar een voorbeeld te noemen natuurlijk. Verder nemen ze de tijd om de nodige atleten ook nog eens op de video vast te leggen waardoor het een mooie, informatieve video is geworden. Check ‘m dus snel!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's