Video's - 31 december 2015   16:38 Saga Outerwear komt met speciale Good Company #2 beelden

Door:

We gaan er dit jaar nog even uit met een knaller want ook al zijn deze beelden al eventjes op het wereld wijde web te bekijken, we willen ze je niet onthouden! Good Company #2 had namelijk een hoop beeldmateriaal en Saga dacht ‘waarom ook niet?!’ en maakte van hun eigen teamleden een verse edit. Check het resultaat!

Al een aantal keren hebben we stil gestaan bij de film van Tom Wallisch en we kunnen je vertellen dat zelfs deze keer nog steeds niet verveelt. Tom heeft met zijn crew namelijk stad en land afgereisd om een verse film in elkaar te draaien en deze is een tijdje geleden uitgekomen.

Richting de film kwamen er uiteraard al wel wat beelden online te staan, zoals de teaser die hier te bekijken is, en naderhand konden we gaan genieten van de behind the scenes beelden! Zeker de laatste behind the scenes video was er eentje met een mooi verhaal. Toen hadden ze namelijk de familie van de crew uitgenodigd om eens te komen kijken hoe ze nou eigenlijk alles voor elkaar kregen.

Maar goed, er zitten altijd beelden tussen die de eindedit niet redden en dus verdwijnen die meestal via de achter deur. Zonde, aldus Saga Outerwear, en daar zijn we het zeker mee eens! “Good Company came on strong this past season with some of the best videos. Sometimes you can’t fit all the shots in. Tim McChesney, Steve Stepp and Andy Partridge mix it up in this exclusive Saga remix edit.” Aldus Saga zelf. Kudo’s voor de crew want nu hebben wij weer wat extra beeldmateriaal van Good Company #2! Check ‘m:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's