Video's - 26 september 2019   9:10 Salomon Freeski dropt moeilijk dikke trailer voor komend seizoen

Door:

Zooo de knetter, Salomon Freeski is weer gearriveerd hoor! Ook komend seizoen gaan ze weer volle bak en de eerste vinger aflikkende beelden zijn nu te zien in deze trailer. Dus, iemand trek in enorm dikke poedershots? Want die staan na de klik op je te wachten!

We doen het niet vaak, maar bij deze zeggen we het wel even:

Eigenlijk moet je gewoon doorscrollen zonder verder te lezen wat hier staat, aangezien je de eerste beelden van het nieuwe seizoen zo spoedig mogelijk op je netvlies moet krijgen. En ja, dat zeggen wij, terwijl we dit typen.

We weten het, het is even de omgekeerde wereld, maar met droge ogen kunnen we je vertellen dat de eerste beelden van het nieuwe seizoen echt te grandioos zijn. Of zoals Salomon Freeski zelf zou zeggen: “De nachten worden kouder en de sneeuw begint weer her en der te vallen. Het is dus tijd om het winterseizoen van Salomon TV af te trappen!” en met die tekst kunnen we niets anders doen dan ‘halleluja’ zeggen terwijl we nederig ons hoofd buigen.

Want laten we wel wezen: Salomon Freeski staat al jaar en dag garant voor moeilijk dikke avonturen. En sure, we kunnen nu wel gaan oreren over de afleveringen die we zo nu en dan alsnog aansjouwen terwijl ze al een paar seizoenen oud zijn, maar dat ze het zo lang zo goed vast weten te houden? Dat is wel serieus werk hoor.

Voor komend seizoen staat er weer genoeg actie op de planning en uiteraard is het dikke poederalarm al even gegaan, ook de piste fanaten zullen aan hun trekken komen.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's