Video's - 1 april 2015   8:52 Salomon Freeski S08E12: Toyland

Door:

Na al het geweld van die vulkanen en rare namen pakt Salomon Freeski het dit keer weer wat anders aan. De naam Toyland verklapt eigenlijk al een heel beetje wat er gaat gebeuren en anders doet de foto het wel, maar dat maakt allemaal niet uit. In deze nieuwste aflevering van Salomon Freeski gaan we namelijk op pad met LEGO poppetjes! Eh..?

Nee we mankeren niets aan onze ogen, dit keer krijgen Simon Ericson, Kieran Nikula en Alexi Godbout écht bezoek van de welbekende minifiguren. Of het nou iemand is die sneeuwballen gooit of iemand die van de politie is, tijdens het stunten komen ze overal vandaan zetten! Maar hoe ze opeens op dit idee zijn gekomen moeten we je toch even schuldig blijven.

Gelukkig krijgen we op het einde wel een beetje de mogelijkheid om over hun schouder mee te gluren, maar helaas blijft het bij dat ene beetje. Zo krijgen we bijvoorbeeld niet te zien hoeveel werk ze er nou eigenlijk aan hebben gehad om dit alles in elkaar te zetten en verder lijkt ons de hele gedachte erachter wel leuk om te weten! Normaal gesproken is een aflevering van Salomon Freeski minimaal dubbel zo lang dus in die tijd hadden ze, wat ons betreft, wel even de tijd kunnen nemen om ons bij te praten.

Maar goed, ook deze video is best wel vermakelijk. De laatste keer dat we lego poppetjes voorbij zagen komen was namelijk ergens in het begin van januari van dit jaar en ja, dat is inderdaad alweer eventjes geleden. We zijn alleen door de afgelopen keren gewend geraakt aan het feit dat Salomon Freeski ergens heel diep op inging, zoals bij de bouwvakkers en oorlogsverhalen, en dat is dit keer eh.. dus niet het geval. Dat maakt natuurlijk niets uit, verandering is prima, maar dan hadden we dus wel wat meer behind the scenes willen zien! Of iets in die trant.

Nu zijn we wel benieuwd naar jullie mening, dus laat je vooral horen! Is dit prima te doen, maar wel eenmalig of is dit enorm leuk en mogen ze dit vaker in elkaar gaan zetten?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's