Video's - 9 oktober 2018   18:31 Salomon Freeski S12E01: Shift

Door:

Het wachten op een echte aflevering hoeft blijkbaar allemaal niet zo lang te duren, Salomon Freeski TV dropt namelijk nu al z’n eerste!

En op de vraag of deze bomvol diepe poedershots zit kunnen we antwoorden met ‘HELL YEAH DUDE!’ en ja, dat gebeurt allemaal in Caps Lock variant. Enthousiast zijn we namelijk op en top want we kijken altijd wel uit naar beelden van Salomon Freeski TV. Of dit door de atleten of door het verhaal erachter komt weten we niet, maar als je echt een antwoord van ons wil hebben dan gooien we het op de ‘mooie mix’ die ze ten toon spreiden.

Ja, we know, dat is nogal cliché, maar kijk zelf even naar afleveringen van Salomon Freeski TV… Die zaten toch ook al lekker in elkaar gedraaid én dat alles in combinatie met de atleten die erin voorkomen? Juist, daarom! Maar goed, over tot de orde van de dag en dat is de eerste aflevering van de webserie van Salomon. En nu mag jij gaan raden waar deze over gaat…

Oh, wait! Abort! Dat wist je natuurlijk al aangezien heel groot in het onderwerp SHIFT staat. Mmm, wellicht zijn we niet meer zo heel scherp na het zien van deze aflevering, ook al is dat meteen iets goeds want dan heeft Salomon weer goed werk afgeleverd. Anyway, de Shift binding is ondertussen zeven jaar in ontwikkeling geweest voordat hij écht groen licht zag en uiteraard ging dit gepaard met extreme testen. Zo ook bij het team van Salomon, waar Chris Rubens, Leah Evans, Josh Daiek, Alexi Godbout en Benoit Sublet de binding eens goed aan de tand mochten voelen.

Tien volle dagen lang werd de Shift binding door deze atleten van de bergen afgebeukt en het resultaat zie je hieronder in de nieuwste aflevering. Check ‘m dus heel snel, wat voor feelings heb jij bij de Shift binding?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's