Video's - 2 november 2018   16:32 Salomon Freeski S12E02: Unscripted

Door:

De naam van deze aflevering, Unscripted, doet al een hoop vermoeden en dit alles is waar. De atleten weten namelijk niet waar ze naar toe gaan om te skiën, dat besluit jij!

Eerst de vorige aflevering bekijken voordat je hieronder begint aan aflevering twee van Salomon Freeski TV? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

Of nouja, dat besloot jij. Afgelopen winter kon je namelijk via het Instagram kanaal van Salomon Freeski meebeslissen waar het duo Stan Rey en Kalen Thorien naar toe moesten gaan om te gaan skiën. Deze hele trip was dus compleet UNSCRIPTED (dun, dun, dunnnn) en het lot van beide skiërs lag opeens in de handen van de fans.

Lang verhaal kort: dit is echt een grandioos gaaf idee. Maar kort verhaal lang: Ze startte dus in Annecy, waar het hoofdkwartier van Salomon zit en de eerste vraag die aan de fans werd gesteld was: Serre Chevalier of Sestriere?

Het antwoord op die vraag zie je hieronder, maar het moge duidelijk zijn dat dit een unieke trip is geworden waar Stan Rey en Kalen Thorien veel van hebben geleerd. Ze zijn namelijk op plekken geweest waar ze anders nooit zouden hebben geskied en dit in combinatie met de locals die hen ook nog even wat tips geven waar ze het beste kunnen skiën…

…Maakt dat Unscripted van Salomon Freeski TV nu al een grandioze aflevering is! Uiteraard waren de polls niet enkel voor de ski gebieden gebruikt, maar ook waar Stan en Kalen moesten gaan après-skiën bijvoorbeeld. Check ‘m dus heel snel, want hij zit bomvol dikke poedershots:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's