Video's - 7 november 2018   18:58 Salomon Freeski S12E03: Skier vs. Drone

Door:

Dus, lang verhaal kort: place your bets! Wie gaat er winnen?

Eerst de vorige aflevering bekijken voordat je hieronder begint aan aflevering twee van Salomon Freeski TV? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

We keken al uit naar deze aflevering toen Salomon Freeski met de trailer voor het aankomende seizoen op de proppen kwam. Want er waren zoveel vragen die nog beantwoord moesten worden! Wat is de setting, tegen welke skiër gaat de drone het opnemen en wanneer komt deze aflevering in vredesnaam online?!

Nouja, op alle drie de vragen hebben we ondertussen antwoord gekregen! Overigens moet je maar snel door scrollen als je geen spoilers op je weg wilt hebben, want die gaan we nu even aan je voorleggen. Want antwoord op onze prangende vragen hebben we zeker gekregen, alleen moeten we wel eerlijk met je zijn. Want eh… We vinden ‘m nogal tegenvallen.

Begrijp ons niet verkeerd, we supporten dit soort acties volle bak, maar… We hadden er gewoon meer van verwacht. De hele hype over de drone die tegen een skiër strijdt had wat ons betreft wel wat minder gemogen, zodat de verwachtingen ook op hetzelfde niveau waren. Plus, de vorige aflevering vonden we wel echt rete dik én het is Salomon Freeski, die maakt enkel en alleen dikke afleveringen!

En nu zullen we dat laatste ook niet ontkennen, ook al hadden we er dus wel een beetje meer van verwacht. Maar goed, vermaakt zijn we zeker, laten we het daar op houden. Of het de moeite waard is om ‘m te bekijken? Antwoord hierop is ja, met het in je achterhoofd houdende dat hij maar dik vier minuten duurt.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's