Video's - 2 januari 2019   19:21 Salomon showt bij deze al z’n hoogtepunten van 2018

Door:

En er waren uiteraard nogal wat hoogtepunten te showen, dus die hebben ze maar mooi in één edit gepropt!

En bij Salomon is er aan diversiteit geen gebrek waardoor het wel een mooie is om naar te kijken. Maar goed, als je dus enkel op jacht bent naar beestachtige shots van het snowboarden en skiën, dan temperen we bij deze even je verwachting.

Het zit namelijk niet alleen maar vol met freeride skiën en snowboarden, maar ook de andere activiteiten waar Salomon zich voor in het zweet werkt komen aan bod. Kan jij de andere noemen? Ja? Nice! Dan hoeven we niet meer voor te kauwen waar ze nog meer in zitten qua sport en het is goed om te merken dat iedereen op de hoogte is.

Als je overigens antwoordt met ‘nee’ dan kan je hieronder gaan zien waar Salomon allemaal geld instopt. Wanneer we Salomon zeggen dan denken we meteen aan de shift binding voor op ski’s, maar ook de fijne Salomon Freeski afleveringen die ze dit seizoen weer op hebben gepakt zijn wat ons betreft een fijne aanwinst!

Als we bij nader inzien dan toch nog een beetje mee mogen denken, dan zouden we het wel nice vinden als ze van Salomon Freeski ook een snowboard variant maken. Maar goed… Dat is wellicht toekomstmuziek. We blijven hopen! Tot die tijd zien we het wel, maar voor nu is het dus tijd om hieronder naar de mooie momenten van Salomon’s 2018 te kijken. Laat ons trouwens meteen even weten wat je er van vindt en of je nog wat mist!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's