Video's - 21 november 2017   19:05 Same Difference van Legs of Steel is de komende dagen GRATIS te bekijken!

Door:

Bel iedere wintersport gekke vriend of vriendin maar op want het is weer tijd om een film te gaan bekijken. En niet zomaar eentje, want Red Bull heeft namelijk het grandioze idee gehad om ‘Same Difference’ van Legs Of Steel voor een bepaalde tijd online te zetten zodat jij ‘m eens goed kunt bekijken. Dus, waar wacht je nog op? PAK DE POPCORN!

En wanneer je twijfelt of je ‘m vandaag al wel moet gaan bekijken, wat we ons overigens niet kunnen voorstellen want het is Same Difference van Legs Of Steel, dan trekt waarschijnlijk de tekst “hij is maar voor een paar dagen te bekijken” je wel over de streep.

Gisteren is het bericht online gekomen dat ze ‘m voor een week gratis online houden, waardoor het dus zo maar eens zou kunnen dat je nog maar 5 dagen en een beetje aan uren over hebt om te bekijken. Of zes dagen en een paar uur natuurlijk, ook al zouden wij gewoon niet twijfelen en ‘m vanavond al van je tv af laten spatten. En dat die ene vriend of vriendin andere, onnodige prioriteiten stelt door bijvoorbeeld voor zijn of haar tentamen van morgen te gaan leren of alvast voor te werken voor een belangrijke sollicitatie en daardoor twijfelt…

Twijfelen doet iedereen maar in zijn of haar vrije tijd, nu is het zaak dat onderstaande film als de brandweer aangeslingerd gaat worden. Heb je ‘m al eens bekeken? Dan weet je dat het geen kwaad kan om Same Difference alsnog van voor tot achter te begluren, want tja… Wie weet heb je wel iets over het hoofd gezien? Het zou zomaar kunnen he, je weet het niet. Al met al dus genoeg redenen om ‘m te bekijken!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's