Video's - 10 september 2019   13:40 Sammy Carlson gaat nekdiep door de poeder in de ‘teaser’ van nieuw project ‘Over Time’

Door:

“What you are, and what you become, depends on how you use your time,” wijze woorden en dit alles in combinatie met dikke shots komen allemaal langs in de teaser van Sammy Carlson’s ‘Over Time’!

Films zijn altijd een mooie plek om oneliners te horen en daar is dit er ook eentje van en we geven meteen toe: we zijn wel een beetje suckers voor dit soort momentjes. Dat is net zoiets dat we Morgan Freeman horen praten. Dan maakt het eigenlijk ook niet meer uit dat hij enkel ‘broodje kaas met hagelslag’ zou zeggen, alleen z’n stem al maakt dat je energie krijgt.

Dat in combinatie met de beelden van Sammy Carlson maakt dat de teaser van ‘Over Time’ ons op het puntje van de stoel doet zitten. En true, het is een teaser dus je ziet meer niet dan wel, maar het zorgt toch op de een of andere manier ervoor dat je meteen in die ‘tell me more tell me more’ vibe gaat komen. En we weten niet of je TwentyFour van Sammy Carlson hebt gezien? Maar als het een beetje daar op lijkt, en daar lijkt het wel op, dan gaan we een hele fijne ‘Over Time’ tegemoet zien!

Hij gaat overigens tijdens het High Five Festival in Annecy, welke op 4,5 en 6 oktober 2019 van start gaat, in premiere, dus vanaf dat moment is de kans aanwezig dat Sammy ‘m in een goede bui online gooit. Maar goed, wie weet duurt die goede bui wel een paar maanden dus om ‘Over Time’ meteen te begluren moet je eigenlijk gewoon naar Annecy. Dus… Roadtrip? Wij zijn in!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's