Video's - 28 oktober 2017   19:52 Sammy Carlson gaat volle bak in trailer van ‘Twenty-Four’

Door:

Zit je goed? Sammy Carlson is namelijk erg lekker bezig geweest want hij is gewoon als een baas door Revelstoke heen geknald en dit alles gaat in film format uitgebracht worden. Dat kan dus niets anders dan een grandioze film worden en we hebben mede daarom alvast de trailer voor je klaargezet!

Het is overigens niet zo heel gek dat dit een feest gaat worden, want tja… Het is Sammy Carlson! Als er iemand weet hoe hij door de sneeuw moet banjeren dan is het Sammy wel, gezien de X Games Real Ski Backcountry overwinningen die hij voor z’n rekening nam. En de rest van de medailles die hij in de loop der tijd gewonnen heeft. Uiteraard is dit alles in combinatie met het filmen van de actie, maar zonder Sammy…

…Zou zo’n edit er een stuk minder leuk uitzien! Overigens hoef je je geen zorgen te maken dat Sammy niet of te weinig op het witte doek tevoorschijn getoverd gaat worden hoor. We gaan we ‘m ook nog eens terug zien in de creatie van Teton Gravity Research ‘Rogue Elements’ en ook daar blijft het niet bij. MSP Films heeft er ook nog eens voor gezorgd dat de enorm getalenteerde skiër minuten in hun film krijgt.

Al met al dus een mooie lijst met actie van Sammy Carlson, ook al was dat blijkbaar nog niet genoeg. Of hij had gewoon zoveel materiaal dat hij dacht “ach, fuck it, laten we er nog maar eentje droppen”. Wij vinden het allemaal helemaal prachtig want Sammy Carlson die door de sneeuw jankt? Wij zijn fan. Revelstoke is de plek waar het allemaal gaat gebeuren en morgen komt de complete film bij ABC op tv. We hopen dat het dus ook niet al te lang duurt voordat we weer met popcorn op de bank naar ‘m kunnen gaan zitten kijken.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's