Dé winterse lifestyle website van de BeNeLux!

Meld je gratis aan!

Oakley
Sammy Carlson & Tatum Monod knallen door diepe poeder in verse edit

Gepost op

Oehlala, Oakley heeft twee atleten uit hun magazijn gehaald en die de diepe poedersneeuw ingestuurd met heerlijk resultaat! Sammy Carlson en Tatum Monod hebben dan ook met alle plezier hun ski’s ondergebonden om de nodige shots te maken en we kunnen je vertellen: die beelden zijn bruut!

Wat is er nou nog mooier om te zien dan twee atleten van formaat door de ongerepte poedersneeuw zien rammen in een verse edit? Eigenlijk niet zo heel erg veel, want het zorgt er bij ons weer voor dat we onrustig op onze stoel beginnen te draaien met de vraag wanneer we weer eens richting de sneeuw gaan.

Maar om het allemaal nog mooier te maken, Oakley heeft dus gewoon een duo uitgekozen die je in de categorie ‘s werelds beste freeriders kan terug vinden! Sammy Carlson en Tatum Monod zijn niet voor niets uitgeroepen tot beste skiër van het jaar en beide hebben prijzen in de wacht gesleept vanwege hun segmenten en edits. Oakley heeft dus prima werk afgeleverd, ook al zijn er uiteraard nog genoeg andere atleten uit hun magazijn die ons zeker doen laten kwijlen wanneer we naar een edit van ze kijken.

Wat te denken van Tanner Hall, Henrik Harlaut, Øystein Bråten en Sean Pettit? En dan hebben we het alleen nog maar over de skiërs, laat staan de snowboarders a la Mark McMorris, Sage Kotsenburg en dergelijke. Maar goed, nu hebben we het dus over Sammy Carlson en Tatum Monod en Oakley heeft beide in een video weten te drukken van hun trip door British Columbia. Beelden zijn overigens niet vers van de pers, ze komen uit de lente van 2017, maar staan nu pas online. Ach, in zo’n geval is het bij ons ‘liever laat dan nooit’ want mamma mia wat is dit lekker!

Er zijn nog geen reacties. Je bent de eerste!

Reageer