Video's - 23 oktober 2019   20:55 Sammy Carlson’s film ‘OVER TIME’ is echt een must om te bekijken

Door:

STOP WAAR JE MEE BEZIG BENT EN KLIK SNEL DOOR WANT SAMMY CARLSON Z’N AWARD WINNENDE ‘OVER TIME’ STAAT OP INTERNET EN DIE IS KNEITERTJE DIK!

Allereerst: excuses voor alle caps lock tekst hierboven. Maar als we onszelf even mogen verdedigen: we waren, en zijn nog steeds, echt rete enthousiast over Sammy Carlson en z’n nieuwe film én gisteren was het international caps lock day waar we uiteraard aan mee hebben gedaan.

Dus dit kan je zien als de laatste stuiptrekkingen, zullen we maar zeggen. Goed, dan door naar OVER TIME, want is hij echt zo lekker als dat we zeggen?

OHJAZEKER!

Ah, f*ck, daar gaan we weer. Nee, maar echt, we zaten eerst een beetje schaapachtig te kijken toen we zagen dat OVER TIME ‘maar’ ruim zeven minuten duurde. Dit kwam mede door het feit dat we gewoon zoveel mogelijk Sammy Carlson voorbij willen zien komen, en dus zeven minuten sowieso te kort is, maar ook omdat we het gewoon niet hadden verwacht.

Dat gezegd hebbende: het is maar goed dat OVER TIME van Sammy Carlson maar zeven minuten duurt. Want we hadden niet genoeg bakjes om al het kwijl op te vangen. We hebben dan ook echt met een verliefd gezicht naar de beelden zitten kijken en ‘m erna gewoon nog maar eens aangezet.

In dat geval duurt OVER TIME dus gewoon een kwartier en dat is prima te behappen. Nee zonder gein, Sammy Carlson heeft er wel echt iets lekkers van gemaakt dus gewoon kijken met je bek. En thank us later.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's