Video's - 20 januari 2016   18:21 Sean Pettit’s Keep Your Tips Up E08: Season Finale

Door:

Ook al woon je in de bergen, er komt toch echt een moment dat het winterseizoen erop zit! Voor Sean Pettit is dat in deze laatste episode van Keep Your Tips Up ook het geval, maar ze weten nog genoeg opties te vinden om de ski’s toch nog even onder te binden! 

Sean en z’n crew zijn heel de wereld over gegaan om zoveel mogelijk sneeuw te pakken, maar ja… Dan komt het moment dat de sneeuw smelt en het tijd is voor de zomer! Voordat het zover is pakt hij samen met K2 nog wat sneeuwdagen in Mount Hood, waar K2 een massive feature voor het volledige team heeft neergezet. Regen gooit nog een beetje roet in het eten, maar dat zijn juist weer de dagen waarop Sean z’n skateboard skills weer wat op kan krikken!

Ondertussen is de pro-carriere van de Groovemeister nog steeds niet van de grond gekomen en daarom besluit Sean om deze oude knar maar wat te helpen met zijn ski tricks. De eerste stap om een pro-skiër te worden: de backflip! Maar ja, als oude vent zijn de spieren natuurlijk niet helemaal soepel meer en het blijkt toch een behoorlijke klus te zijn om er één te landen op de trampoline.

Maar als het dan toch gelukt is dan, tja… Dan is het tijd om het op ski’s te doen. Sneeuw ligt er niet meer in Whistler, maar gelukkig woont Sean gewoon aan het water. Een paar planken en een lier, meer heb je niet nodig om je eigen skijump te bouwen aan het meer!

De pro-carriere van de Groovemeister mag dan niet heel veel toekomst hebben, ondertussen heeft hij wel een ander talent gevonden. Pa Pettit heeft zijn eigen restaurant in Whistler genaamd Legs Diamond!

Meer zien van Keep Your Tips Up? Check alle afleveringen hier!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's