Video's - 8 december 2016   15:26 Sean Pettit’s Keep Your Tips Up S02E03: Red Bull Cold Rush

Door:

Met betrekking tot de webserie van Keep Your Tips Up zijn we eigenlijk altijd wel blij wanneer er nieuw beeldmateriaal online staat. Aflevering drie heeft nu het licht gezien en dit keer staat die in het teken van Red Bull Cold Rush. Hier doet Sean Pettit aan mee én kunnen we met blijdschap melden dat ook The Groovemeister aanwezig is!

Wil je nou eerst de vorige aflevering van seizoen 2 bekijken voordat je je aan deze aflevering van Keep Your Tips Up begint? Slim! Klik voor die beelden even op deze blauwe tekst.

Dit keer geen Mark McMorris die we op z’n snowboard voorbij zien komen, maar wel heel wat andere atleten die zeker de moeite waard zijn om naar te kijken. Red Bull heeft met Red Bull Cold Rush namelijk goud in handen want men oh men wat is dat een gaaf evenement zeg en het mooiste hieraan is nog dat de atleten de winnaars kiezen!

Helaas heeft het weer eigenlijk ieder jaar wel tegen gezeten, maar daar laat de organisatie zich dit jaar niet door uit het veld slaan. Drie dagen die vol zitten met de meest brute lijnen, cliff jumps en heel veel gezelligheid zijn eigenlijk momenten waar je van droomt om bij te kunnen zijn en Sean Pettit en z’n crew zijn het gewoon!

Nouja, gewoon, Sean Pettit kan natuurlijk skiën als een malle en ook bij Red Bull Cold Rush laat hij zien dat die uitnodiging het zeker waard was. Daarnaast is The Groovemeister ook nog eens langsgekomen met zijn mobiele restaurant waar hij iedereen hele bijzondere gerechten voorschotelt. Genoeg geouwehoerd, kijken moet je!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's