Video's - 14 januari 2017   16:32 Sean Pettit’s Keep Your Tips Up S02E07: Movie Magic

Door:

De vorige keer die massive tomahawk, dit keer door vuur heen skiën?! Die Sean Pettit is echt gestoord, maar leuk dat we dit vinden! Hij gaat namelijk zonder te twijfelen next level met Keep Your Tips Up en het blijft niet alleen maar bij het vuur. Er zit nog meer in het vat wat net zo gaaf is als de foto hierboven en dat valt na de klik te zien!

Wil je nou eerst de vorige afleveringen van seizoen 2 bekijken voordat je je aan deze aflevering van Keep Your Tips Up begint? Slim! Klik voor die beelden even op deze blauwe tekst.

Soms vind je de gang van zaken allemaal wel leuk, maar soms blijft er toch nog even iets knagen. Iets dat telkens met een klein stemmetje zegt “het moet meer, het moet gaver, het moet vetter!” en laat Sean Pettit nou net dat stemmetje in z’n hoofd hebben gehad.

Die vond namelijk dat het skiën en dergelijke echt gaaf was om te doen, maar hij wilde eens wat anders. Iets compleet anders. Daarom besloot hij om een soort van productie te maken waarin ze laten zien dat er nog veel meer is dan alleen maar het springen van schansen.

Ook al eindigde het daar voor Sean Pettit natuurlijk niet, want er moest bijvoorbeeld een setup komen die je eigenlijk nooit voorbij ziet komen en dat is best lastig aangezien er al best veel verzonnen is! Gelukkig hebben ze aardig wat creatieve ideeën en het resultaat is… Ja, hoe zeggen we dat… BI-ZAR! Nee, echt, wanneer je door de lucht heen vliegt terwijl de explosies afgaan, dan ben je bezig met iets wat alleen de term bizar kan omschrijven.

Sean waagt z’n leven en bezorgt ons weer extra veel gave momenten om van te genieten. Keep Your Tips Up is wat ons betreft dan ook lekker bezig!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's