Video's - 21 januari 2019   17:29 Seb Toots doet iconische rail in Philadelphia

Door:

Rail riding a 72-stair set in Philadelphia? Seb Toots kan ‘m afvinken!

Seb Toots is altijd bezig om van een normale setting iets geniaals te maken en dat heeft elke keer nog voor mooie beelden gezorgd. Weet je namelijk nog die ene keer dat hij een ondergesneeuwd Montreal ‘even’ aandeed?

Of nouja, aandeed, hij crushte de hele stad met z’n snowboard onder z’n voeten en ook de video waar Seb Toots alle varianten van een ‘270 onto a rail’ in één run deed was er eentje om vrolijk van te worden. Actie genoeg dus als Seb Toots in de buurt is en dat heeft Philadelphia nu ook gemerkt!

De jacht naar een mooie rail is er eentje die lang kan duren, maar je kunt ‘m ook zo tegen het lijf lopen. Na wat pogingen te hebben gedaan kwam Seb Toots dan ook eentje tegen die hij graag wilde rijden. Maar goed, doe het maar even!

Dat was dus niet zo één, twee, drie gebeurd en dus moest er eerst getraind worden. Echte mannen zijn ook niet in één dag gemaakt en zo moest ook Seb Toots door het zweet, waarna hij het toch nog maar eens ging proberen. En toegegeven, de video is wel aardig Amerikaans in elkaar gezet, maar ach… We zullen ‘m er niet op afrekenen en dat komt niet alleen omdat het Seb Toots betreft. Hij zorgt er ook gewoon voor dat hij wel geinig is en lekker wegkijkt. Van een beetje show is nog nooit iemand dood gegaan, right?

Mmm, van dat laatste zijn we bij nader inzien niet helemaal zeker, dus we gaan maar snel door:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's