Video's - 24 december 2016   17:52 Seb Toots doet ondergesneeuwd Montreal per snowboard

Door:

De man die tijdens de Dew Tour nog volle bak op het podium stond te shinen omdat hij derde was geworden gaan we nu in een compleet andere context terugzien. En hoe! De straten van Montreal waren compleet ondergesneeuwd en daardoor zag Sebastien Toutant, beter bekend als Seb Toots, wel mogelijkheden. Een hoop mogelijkheden wel te verstaan!

En wij worden op onze beurt weer vrolijk wanneer blijkt dat er iemand achter Seb Toots aan is gerend, gereden of gegleden met een camera. En dat diegene dan uiteraard ook nog een beetje gave shots heeft afgeleverd natuurlijk, want anders kunnen we er nog niets mee. De hoeveelheid sneeuw die overal en nergens in de straten van Montreal ligt liegt er in ieder geval niet om want allemachtig wat hebben ze daar toch een heerlijke hoeveelheid witte poeder tot hun beschikking zeg.

Veel of weinig sneeuw, sowieso is het feest wanneer je Seb Toots voorbij ziet komen en dat mag nog maar eens duidelijk worden wanneer je hieronder op play klikt. Nee, hij gaat niet alle acht varianten van een ‘270 onto a rail’ in één run doen, maar dat hoeft wat ons betreft ook niet. Buiten dat, waar vind je in vredesnaam acht dezelfde rails in één run in een stad?

Ja eh, nergens inderdaad. Gelukkig is er voor Seb Toots nog genoeg over om doorheen en overheen te stunten en dat laat hij zich geen tweede keer zeggen. Zelfs auto’s zijn niet meer veilig met Seb Toots in de buurt! Maarre, zien we dat goed… Gaat de Canadees ook nog even door een kerkhof heen snowboarden?! Nouja, aan diverse plekken dus geen gebrek, zullen we maar zeggen. Check ‘m dus snel!

Bron:

Foto: Sunset Films

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's