Video's - 8 februari 2019   13:57 Seb Toots Vlog #1: The Rocky Steps Challenge

Door:

De Canadese snowboarder Seb Toots heeft zich ook gemeld in het land der webseries en zo krijg je meteen een behind the scenes van z’n rail run in Philadelphia te zien!

Daarmee komt hij in hetzelfde rijtje als Stale Sandbech, die al langere tijd de camera achter zich aan heeft hollen terwijl hij eh… Leeft. Verder hebben we nog James Woods die hier ondertussen ook wel een vaste plek op de site heeft gekregen en eens in de zoveel tijd komt Andri Ragettli nog eens voorbij. Wanneer hij weer eens iets bijzonders uit de hoge hoed weet te toveren bijvoorbeeld.

Dat zijn er zoals je merkt maar een paar, waar er genoeg andere atleten zijn die het hebben geprobeerd. Maar even tussen jou en mij: het is gewoon niet voor iedereen weggelegd. We waarderen de moeite, dat zeker, maar als het om de doodeenvoudige reden gewoon niet om aan te zien is?

Dan houdt het inderdaad gauw op. Dat merkten zij waarschijnlijk ook wel, want die series zijn niet voor niets doodgebloed, maar waar er sommige stoppen daar komen er weer nieuwe het podium op. Zo ook bij Seb Toots die is gestart met z’n avonturen online gooien en eerlijk is eerlijk: het lijkt ons een grandioos idee als hij hiermee doorgaat.

Seb Toots is namelijk én enorm getalenteerd op z’n snowboard én hij is altijd wel in voor iets geks en nieuws én niet geheel onbelangrijk: hij heeft een paar supercars waar de vlog mee gevuld kan worden. Indien nodig natuurlijk, ook al zou dat van ons wel een terugkomend dingetje mogen worden.

Voor nu zijn we zoals gezegd in Philadelphia voor z’n intense rail run en zo krijg je meteen een mooie behind the scenes te zien. Want dat er meer omheen geregeld moest worden, dat leek ons wel logisch!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's