Video's - 2 maart 2016   9:01 Sebbe de Buck en friends knallen door Bear Mountain

Door:

Onder het mom ‘nu we er toch zijn kunnen we net zo goed even Bear Mountain onderstunten’ had Sebbe de Buck zijn snowboard onder gebonden. Maar goed, snowboarden doe je als het goed is niet in je eentje en dus kreeg hij gezelschap van Shred Bots!

Wanneer je je nu nog afvraagt of dit geniale beelden op gaat leveren dan sturen we je eerst terug naar deze pagina om daarna met een wijze les te komen. En die wijze les luidt: wanneer je de naam Shred Bots ergens voorbij ziet komen dan weet je eigenlijk wel zeker dat het episch videomateriaal heeft opgeleverd! Plus, nu kunnen we ons ook nog een extra keer te goed doen aan de stunts van Sebbe de Buck dus wat wil je nog meer? Én Shred Bots, én Sebbe de Buck én dit alles in een relaxte edit uit Bear Mountain…

Ja wij hadden het al wel geweten hoor! Wij waren niet eens meer hier aan het lezen, maar meteen door wezen scrollen naar de video. Maar goed, we zagen Sebbe de Buck al in de nieuwste Waffles & Hammers voorbij komen toen hij naar eigen zeggen echt werkelijk waar alles wist te landen… op z’n gezicht. En na dat hele avontuur vond Sebbe het blijkbaar wel even leuk om richting Air ‘n Style LA te gaan!

Maar voordat het allemaal zover was moest Bear Mountain nog even kennis maken met de Belgische snowboarder en dit alles deed hij niet alleen. Sebbe kon namelijk rekenen op niemand minder dan Darcy Sharpe en Mark McMorris die ook wel in waren voor een fijne sessie. Check ‘m dus heul snel!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's