Video's - 15 november 2017   8:34 Sebbe de Buck, Mark McMorris & friends maken Saas-Fee onveilig in verse edit

Door:

Sebbe de Buck en Mark McMorris? In een verse edit uit Saas-Fee? Het antwoord is yes en we zijn blij om beide heren voorbij te zien komen stunten! Ook al zijn zij niet de enige die hierin voorkomen want alles valt dit keer onder de naam ShredBots waardoor je eigenlijk al wel weet hoelaat het is. Namelijk tijd voor heerlijke tricks in één edit!

Eigenlijk is die laatste zin van de intro overbodig te noemen, want je weet eigenlijk al wat er op je te wachten staat wanneer je de namen Sebbe de Buck en Mark McMorris voorbij hoort komen. Toch? Nou, bij ons staan dan in ieder geval onze oren en ogen op scherp en dat gevoel laat ons dit keer zeker niet in de steek.

Saas-Fee was de afgelopen periode een plek waar je als atleet moest zijn wanneer je je tricks naar een hoger niveau wilde gaan tillen, maar ook als fan van de sport moest je daar je hoofd laten zien. Als fan van de sport zou je daar alle atleten van wereld top niveau voorbij zien komen aangezien zij dus, je raadt het nooit, hun tricks wilden verbeteren.

Het is dan ook niet de eerste edit uit Saas-Fee die het daglicht heeft gezien en zeker ook niet de laatste. Over het feit of het de beste is, is altijd wel iets dat open staat voor discussie, maar we kunnen stellen dat Sebbe de Buck, Mark McMorris én Stale Sandbech, Mikey Ciccarelli en Torgeir Bergrem met alle plezier verse bangers hebben gegooid terwijl de camera draaide.

Oftewel: gewoon even aanslingeren die handel die hier beneden op je te wachten staat want het is en blijft very nice! In deze dagen verschuift alles zich nu richting Stubai voor Prime Park Sessions en dus zullen we daar vast en zeker wederom zulk materiaal voorgeschoteld krijgen. Maar tot die tijd: Saas-Fee met ShredBots!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's