Dé winterse lifestyle website van de BeNeLux!

Meld je gratis aan!

Sebbe de Buck
Sebbe de Buck, Sandbech & friends doen Perisher aan in verse edit

Gepost op

Hoe het weer hier in de BeNeLux ook moge zijn, het feest van de edits uit Australië en dergelijke gaat gewoon gezellig door. Dit keer zijn het Sebbe de Buck met Stale Sandbech en nog een aantal vrienden die de parken van Perisher en Thredbo onder hebben gestunt en dat bleek een gouden idee. Want de edit, die is heerlijk geworden!

Het is trouwens maar goed ook dat de edits van atleten binnen blijven stromen, want wat zouden we in vredesnaam zonder ze moeten! Buiten dat, het is op dit moment een van de dingen die ons nog overeind houdt, want als we naar buiten kijken… Dan worden we daar op z’n zachtst gezegd niet bepaald vrolijk van. Want kom op, het is nat maar geen sneeuw, wat moeten we daar in vredesnaam mee?!

Juist, daar hebben we dus bar weinig aan. Gelukkig zijn Ståle Sandbech en z’n vrienden er nog wel om ons te supporten en dat doen ze zo te zien met alle plezier. Het is overigens overbodig om te melden dat het nu in Australië en Nieuw Zeeland te doen is he? Want als je dat ondertussen nog niet weet dan heb je écht onder een steen gelegen. Ja? Mooi! Dan gaan we snel door, want eerst was er namelijk StaleLIFE, die je zeker even moet zien, en nu is het een complete bunch aan atleten van het formaat XXL die zich hebben gemeld. Want wanneer we namen als Torgeir Bergrem, Marcus Kleveland en Sebbe de Buck laten vallen is het eigenlijk sowieso al een succes verhaal.

Uiteraard blijft het wat betreft de atleten hier niet bij, want ook Ulrik Badertscher én Andy James én Stale Sandbech zullen wat secondes van je aandacht willen terwijl Perisher aangedaan wordt. Oh, en Thredbo natuurlijk!

Er zijn nog geen reacties. Je bent de eerste!

Reageer