Video's - 15 januari 2016   11:49 Seizoensstart Sage Cattabriga-Alosa verloopt verre van soepel

Door:

Soms heb je van die dagen, dan lijkt alles wel tegen te zitten. Waar je bijvoorbeeld ergens normaal gesproken niet je hand voor omdraait blijkt nu opeens enorm veel moeite te kosten. Of je hebt soms gewoon het idee dat werkelijk waar alles tegen zit. Denk je dan maar eens in: ook de pro’s hebben wel eens een dag die niet de boeken in hoeft. Zoals dit keer het geval is bij Sage Cattabriga-Alosa!

Die Sage ook he. Is hij helemaal voorbereid op de eerste runs van het seizoen, blijkt dat het een dag wordt waarbij het allemaal niet erg van een leien dakje gaat. Want om te beginnen is hij namelijk zijn portemonnee vergeten mee te nemen!

Nu is dat op zich nog niet echt een heel groot probleem, maar wanneer alles er in zit kan het toch best wel eens een uitdaging worden. Stel nou namelijk dat hij zijn pas nog moest betalen, dan is dat bij deze meteen een aardige klus geworden. Maar ook wanneer z’n pas nog in z’n portemonnee zat zal hij terug moeten! Al met al was dit al niet een fijn begin en de vraag is dus wat hij gaat doen.

Nou, geen van dit alles! Sage Cattabriga-Alosa laat zich namelijk niet kennen en hij besluit dan ook om gewoon te gaan hiken. Wel zo goed voor zijn uithoudingsvermogen en het is weer eens wat anders dan wanneer je telkens de lift neemt. Plus, het scheelt je in de kosten!

Dat gezegd hebbende pakt Sage alles uit zijn auto om aan te trekken wanneer hij op probleem #2 stuit: Sage heeft namelijk twee linker handschoenen meegenomen! Aii, ook dat is lastig wanneer je meerdere uren in de sneeuw bezig bent, maar zelfs bij dit probleem is Sage niet te stoppen. Die begint gewoon aan zijn klim en ook al krijgt hij een storm over zich heen en is de sneeuw niet wat het moest worden, hij blijft lachen! Want zoals hij zelf zegt: “it’s not always what you’d expect out there. But its always fun!” en dat klopt helemaal Sage!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's