Video's - 29 juni 2018   18:45 Seppe Smits overhandigt snowboard aan ‘Get On Board’ winnaar

Door:

Seppe Smits heeft een tijd geleden uit meer dan zeven honderd ontwerpen zijn favoriete keuze gemaakt voor de ‘Get On Board‘ actie en dit betekende uiteraard dat er een winnaar te melden was. Het was dus tijd om in actie te komen en daar hebben we nu beelden van!

Winnaars verrassen is altijd leuk en dat moet Seppe Smits ook hebben gemerkt. Wanneer je overigens nu met glazige ogen jezelf afvraagt waar we het over hebben dan heb je bij deze een mooie mogelijkheid gemist. Want we zouden maar wat graag een snowboard van Seppe Smits willen ontwerpen en erachter komen dat Seppe Smits ‘m ook zelf daadwerkelijk gaat rijden!

Het verkrijgen van het winnende snowboard had overigens wel even wat voeten in de aarde, aangezien Seppe Smits eerst ‘even’ op en neer naar Zwitserland moest voordat hij kennis kon maken met het winnende ontwerp dat Factory9 voor z’n rekening heeft genomen. Aan z’n gezicht te zien was Seppe meer dan tevreden met het resultaat en dus was het meteen ook tijd voor fase twee in dit project: de meet en greet met de winnaar!

Daarvoor was Skidome Aspen in Wilrijk de uitgelezen plek waarna de winnaar meteen wat runs ging maken. Helaas voor Seppe moest hij zelf nog even vanaf de zijkant meekijken, want het is nog wel even wachten voordat hij met het snowboard aan de slag mag. De operatie die hij na de Olympische Spelen moest ondergaan zorgt er nu voor dat hij nog bezig is om de oude te worden. Gelukkig gaat het al wel de goede kant op waardoor er hoop is dat Seppe Smits in oktober weer op z’n snowboard staat! Fingers crossed!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's