Video's - 7 oktober 2018   10:15 SharkTales MaasAttacks #2: Skateboarden in Innsbruck

Door:

SharkTales MaasAttacks zijn nog steeds on the road en ditmaal worden de skateboards uit de camper gehaald!

Wil je eerst de eerste aflevering van SharkTales MaasAttacks bekijken voordat je aan het avontuur van hieronder begint? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy!

Achtentwintig september van dit jaar kwam de eerste aflevering uit van SharkTales MaasAttacks en nu mogen we de tweede aflevering alweer verwelkomen. Yup, het kan snel gaan met de vlogs, maar hoor je ons klagen? Integendeel, laat die vlogs maar komen hoor! Nu willen we niet meteen zeggen dat meer vlogs ook meteen beter is, want er moet wel wat gebeuren natuurlijk.

Gelukkig voor ons is het duo Sarka Pancochova en Cheryl Maas altijd wel in voor iets unieks en daar nemen ze ons nu in mee tijdens SharkTales MaasAttacks. Levenslessen worden er zelfs nog even met je gedeeld, die al dan niet in de vlog ter sprake komen. Daarom hebben zij, en daarmee wij, ze even voor je op een rijtje gezet:

– Mooie actiefotos voor Instagram komen niet zomaar uit de lucht vallen
– Het leren van iets is soms best pijnlijk

En wanneer we je nu vertellen dat ze gaan skateboarden dan weet je al wel een beetje wat er gaat gebeuren. Right? Oh, wait… Dat ze gingen skateboarden stond al in het onderwerp. Mmm, naja, laten we het er dan maar op houden dat het maar duidelijk kan zijn dat er hieronder wat gaat gebeuren. Waar Cheryl Maas en Sarka Pancochova nu zijn en wat ze gaan doen wordt nog even in het midden gelaten, maar dat zal best snel weer duidelijk worden. In ieder geval, als ze dit tempo aanhouden!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's