Video's - 21 september 2018   16:58 Shredbots heeft geprobeerd om een snowboard film te maken

Door:

En gezien de beelden is ‘t Shredbots goed gelukt!

Enige dingetje wat je meteen maar even vertellen is dat eh… De film van Shredbots nog niet uit is.

Shredbots is al tijdenlang bezig met het droppen van leipe edits en ze gaan zo te zien gewoon gezellig door met waar ze gebleven waren. Naar alle waarschijnlijkheid gaat in de aankomende periode de film uitkomen en we kunnen niets anders zeggen dan dat ze goed hun best hebben gedaan!

De film heet ‘We Tried’ en daarmee wordt waarschijnlijk nu ook het onderwerp duidelijk, maar als je Shredbots kent dan proberen ze niet. Zij doen gewoon. En goed ook. Net zoals de atleten uitkiezen voor hun nieuwe creatie want mamma mia wat gaat dit lekker worden zeg. Zullen we er even een paar voor je opnoemen om alvast in de stemming te komen? Ja? Okay, komtie: Craig McMorris, Mark McMorris, Anto Chamberland, Jordan Morse, Judd Henkes, Sebbe DeBuck, Mark Sollors, Mikey Rencz, Matt Belzile, Rusty Ockenden, Chris Rasman, Darcy Sharpe, Jody Wochniak en Tyler Nicholson!

Oh, wait, dat zijn ze allemaal. Naja, je kunt alvast maar weten wie er dalijk op je scherm voorbij gaan komen met heerlijke momenten uit de sneeuw. Backcountry, urban, party’s, sneeuwscooteractie, park stunts en dit alles in XL modus, alles gaat voorbij komen en daarmee zeker een vooruitblik die we bij de trailertrein willen voegen. Nu is het uiteraard wachten op de complete film, waarvan we nog niet precies weten wanneer deze het licht zal gaan zien. Maar hey! Als het zover is dan hoor je echt wel van ons, want we zitten op ‘We Tried’ van Shredbots te wachten!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's