Video's - 22 januari 2017   15:11 Shredbots knalt een dag door het park van Perisher met dit resultaat

Door:

Oh yeah! We hebben nog meer beelden  van de snowboardende crew Shredbots uit Perisher, Australië voor je klaar staan. Dit keer zijn ze een dag door het park heen gebanjerd en hebben ze uiteraard alles op de video vastgelegd. En dat resultaat? Is erg nice!

Blijkbaar waren de beelden uit Perisher nog niet op want nadat ze hun ‘zomer edit‘ online hadden gezet krijgen we nu deze ‘a day in the park’ variant voorgeschoteld. En daarvoor bedanken wij Shredbots met alle plezier want het team heeft weer alles uit de kast gehaald. Maarre, wie komen er eigenlijk in voor?

Want wanneer we het over ‘het team van Shredbots’ hebben kan dat namelijk nogal een vaag begrip zijn, aangezien de groep uiteindelijk toch nog best wel groot is. Dat is overigens nu niet het geval, maar we kunnen wel zeggen dat er meer atleten op je staan te wachten dan tijdens de zomer edit!

Toen waren het namelijk enkel Craig Mcmorris en Charles Reid die door Perisher heen vlogen terwijl Rocco Rachiele gezellig meedeed, nu zijn het Torstein Horgmo, Kyle Mack, Brandon Davis, Alek Østreng en Nik Baden! Yep, een heerlijke crew is het zeker waardoor we ook al vrolijk werden zonder dat we er een minuut van hadden gezien.

Nu mag je je dus wederom gaan opmaken voor heel wat blauwe lucht en tricks waar je mond van open gaan vallen. Het enige jammere is dat het avontuur maar een paar minuten duurt want we hadden hier graag nog meer van willen zien. Achja, dat houdt ons wellicht ook weer gretig voor de volgende keer wanneer Shredbots met beelden op de proppen komt. Toch?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's