Video's - 27 oktober 2015   9:38 Shredbots knalt officiële trailer van ‘Shredtopia’ online!

Door:

De teaser was er al eentje waar we heerlijk van hebben zitten genieten en nu is de officiële trailer aan de beurt om door de keuring heen te komen. Ergens bestond er natuurlijk wel een kans dat deze trailer grotendeels in dezelfde lijn zou liggen en jawel, dat is zeker aan de orde. Ook al doet deze zeker niet onder voor de teaser hoor, want de mannen van Shredbots hebben genoeg episch materiaal klaarliggen!

Want tja, we kunnen er wel lang en breed over ouwehoeren, maar deze heren kunnen gewoon stuk voor stuk snowboarden als een baas! De beelden van Shredbots bewijzen dat overigens nog maar eens, ook al hadden we die bevestiging eigenlijk niet nodig. We kijken het omdat al die avonturen van hen gewoon heerlijk zijn om naar te kijken en ondertussen nemen ze zichzelf ook niet al te serieus. Iets wat we ook zeker kunnen waarderen!

Net zoals Ethan Morgan trouwens. Die man wist het te presteren om een ‘sponsor me‘ video te maken waarin hij vijftien minuten lang liet zien waarom iedereen ‘m moesten gaan sponsoren. In die vijftien minuten liet hij de gaafste tricks zien en dit alles in een video waarin hij en z’n vrienden zich niet echt (lees: totaal niet) serieus namen.

En dat vinden we prachtig om te zien! Het klinkt als een open deur, maar we maken ‘m toch gewoon: Alles heeft namelijk zo z’n charme. Nee echt, serieus! Daardoor vinden we ook deze creatie van Shredbots zeker de moeite waard. Nouja, voor alsnog de teaser en trailer dan he, ook al gokken we er wel op dat Shredtopia een killer wordt. Overigens is dat met Torstein Horgmo, Andreas Wiig, Craig McMorris, Anto Chamberland, Brage Richenberg, Werni Stock, Darcy Sharpe en Mark McMorris die over je scherm heen knallen ergens ook niet erg vreemd. Bekijk ‘m snel!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's