Freestyle. Video's - 10 februari 2022   12:01 Simon Dumont keert samen met Paddy Graham terug op ski’s in ‘Dropping In’

Door:

De legend Simon Dumont heeft z’n ski’s weer eens onder het stof vandaan gehaald en daarmee kwam meteen de grote vraag boven water, want eeh… Kan de vijfendertig jarige freestyle skiër uit Amerika het nog? Bring in the heli!

Dat is natuurlijk wel iets waar we antwoord op zouden willen hebben en gelukkig is Red Bull niet de moeilijkste om hier antwoord op te geven. Oostenrijk was de plek waar Simon Dumont z’n ski’s weer de sporen zou gaan geven en dit alles in gezelschap van Paddy Graham, de host van Red Bull’s nieuwe serie ‘Dropping in’. Graham laat overigens in de eerste secondes van de aflevering al weten hoe hij over Simon Dumont denkt, maar Dumont weet nog niet precies hoe hij over al die grote schansen denkt.

“Come to Europe, they say. It’ll be fun, they say. Aaawh, f*ck. Here we go…” Waren dan ook de eerste termen die uit Simon Dumont kwamen toen hij de schansen zag, maar goed, je bent een grote of je bent het niet en dus was dit ook meteen het startschot voor heel wat fijne shots.

Overigens mooi om te zien dat Dumont nog altijd z’n eigen style heeft als het aankomt op skiën en ook z’n ski bril blijft op een of andere manier gewoon zo vertrouwd.

Goed, je merkt dat we back in the day nogal fan waren van de man die een double frontflip superman wist te doen en stiekem zaten we nu dan ook gewoon als een klein kind te stuiteren van plezier. Heb je trouwens de edit van Simon Dumont gezien waarin hij samen met Tom Wallisch eveneens z’n ski’s aan het werk zet? Daarvoor moet je even hierrrr klikken, dat is echt ook iets moois om te zien.

Dat gezegd hebbende: De volgende aflevering van Dropping In met Paddy Graham gaat over Ahmet dadali, dus dan weet je alvast waar je naar uit mag gaan kijken.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle