Video's - 20 januari 2017   11:39 Ski mee met Daron Rahlves over de Hahnenkamm in 360 graden

Door:

Je krijgt bijna nooit de kans om over de Streif heen te vlammen alsof je het vaker doet én heel beneden te komen, maar dit is ‘m hoor! Daron Rahlves is namelijk over de Hahnenkamm geramd en jij kunt alles meebeleven door deze 360 graden video!

We hebben er de afgelopen periode al aardig wat over geschreven, maar als we even naar de nieuwsartikelen kijken mag dat ook wel. Want wanneer je als MotoGP kampioen besluit om met je wedstrijdmotor even een piste te beklimmen, dan heb je het wel verdiend om over je geschreven te worden hoor!

Met vier wielen lijkt het ons namelijk al een enorm lastig verhaal, laat staan op twee. Of dit op de bucketlist stond van Marc Marquez weten we niet, maar zo ja dan mag hij ‘m in ieder geval afstrepen. Ook al was dit niet het enige dat voorbij kwam aan nieuws aangezien ook meneer Schwarzenegger aanwezig zal zijn én nu kan je meegenieten van de Hahnenkamm, beter bekend als de Streif, in 360 graden.

De 360 graden video’s zijn al eerder voorbij gekomen met Poederbaas en het prachtige duo Sammy Carlson & Tanner Hall en nu mag de Streif er dus aan geloven. Yessa, je kunt nu werkelijk waar elke millimeter bekijken en dat op elke seconde dat je over de ‘Fastest Race Course’ knalt. Dit doe je uiteraard niet alleen want niemand minder dan Daron Rahlves neemt je bij de hand zodat jij levend en heel beneden komt! Want tja, in het echt zou het niet echt zo soepel gaan als hieronder natuurlijk.

Sterker nog, elke bocht wordt geanalyseerd door Daron waardoor het allemaal nog interessanter wordt om de video hieronder even te bekijken. Snel even doen dus!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's