Video's - 14 februari 2016   14:51 Skiërs toveren ondergesneeuwde stad Boston om in één grote speeltuin

Door:

Kijk, zo zien we het graag! Geen geneuzel over dat er teveel sneeuw ligt in een stad en dat je niet kan doen wat je wilt, gewoon je ski’s onderbinden en van deze situatie het beste maken! De unit van een stad Boston lag natuurlijk vorig jaar februari onder een enorm pak sneeuw en Teton Gravity Research besloot om met de locals Clayton Vila en Cam Riley er één grote speeltuin van te maken. Ooit wel eens iemand auto’s zien gebruiken als schans? Nee? Nou, na de klik wel!

Dat is nog maar het topje van de ijsberg want er staan werkelijk waar weer heerlijke beelden op je te wachten en eigenlijk is dat nog zacht uitgedrukt. We hebben de video namelijk nog maar eens aangeslingerd (ja, zo fijn is-tie) en ook die keer zaten we met onze mond open te genieten! Want wie verzint het nou om, wanneer de complete stad zo goed als op z’n gat ligt, er met je ski’s doorheen te crossen alsof het allemaal de normaalste zaak van de wereld is?

Nou, Teton Gravity Research in samenwerking met Clayton Vilo en Cam Riley! Beide heren hoefde zich geen minuut te bedenken en trokken samen met een cameraploeg de stad in. “Teton Gravity Research wilde wat speciaals doen voor een stad die zo bijzonder is voor ons,” aldus co-founder Jones. “De hoeveelheid sneeuw gaf de locals enorme hoofdpijn, aangezien hun hele dagelijks leven op z’n gat lag, en we wilden de mensen eraan herinneren dat sneeuw wél enorm leuk is! We moesten dus iets positiefs creëren in de ergste winter die Boston gehad heeft.”

En dat is zeker weten gelukt dus bekijk snel dit gave avontuur en tevens beeldmateriaal uit Paradise Waits. En als we nou ook nog eens een heleboel sneeuw hier in de BeNeLux krijgen dan kunnen we dit wellicht ook eens gaan proberen! Dus, who’s in?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's