Video's - 9 april 2018   13:50 Snowboarders sprayen skiërs in de sleeplift

Door:

De sterke teksten vliegen al over het internet wanneer je hoort dat snowboarders een stel skiërs hebben gesprayd. Maar hey, de beelden zijn wel geniaal!

Want tja, we kunnen wel doen alsof het allemaal haatdragend is en weten wij ook wat voor teksten er nog meer naar buiten komen… Maar wanneer je zelf besluit om met je gezonde (dat nemen we in ieder geval nu even aan) verstand in zo’n liftje te gaan staan terwijl er hopen sneeuw naast de lift liggen waar zelfs moeder natuur U tegen zegt?

Tja, dan vraag je er ook wel om hoor. Buiten dat schreeuwt de kop dat ‘snowboarders skiërs sprayen’ maar als we zo even naar de video kijken was dat enkel het geval omdat er eh… Geen snowboarders in die lift stonden. Ja als er dan mensen in staan, dan blijft er weinig anders over dan skiërs.

Hoe dan ook, het sprayen van random mensen heeft uiteraard wel een ‘moet dit echt?’ feeling met zich mee, maar wederom: de beelden laten ook zien dat de snowboarders elkaar compleet ondersneeuwen en lijkt het meer op een eerste run die je sinds tijden eens kon nemen dan het daadwerkelijke ‘we nemen deze run want dan…’

Dusja, zouden we zelf boos zijn wanneer we in de lift zouden staan en ons dit zou gebeuren? Juah. We zouden überhaupt niet in die lift gaan staan en als we het wel zouden doen wisten we dat de kans bestaat dat het zo gaat aflopen. Net zoals bij die lift in Val Thorens bij de 360 bar. Als je in die lift gaat zitten die over de 360 bar heen loopt terwijl het lekker weer is. Tja, dan weet je dat de kans bestaat dat er allemaal sneeuwballen richting je stoeltjeslift gaan komen. That’s just how things work bro!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's