Video's - 1 november 2019   16:19 SnowchampsTV S2E1: Oktober 2019

Door:

We. Are. Back. Het seizoen is weer gestart en daarmee ook een nieuwe SnowchampsTV waar het uiteraard weer niet echt helemaal soepel ging!

Ha! Ja ja! Het is 1 november 2019 en nu al staat het journaal over Oktober 2019 online! Na de twee toch zeker zeer eh… Leerzame video’s, die we in april en mei online hadden gezet, waren we er ook in oktober nog over eens dat we gezellig door zouden gaan met het maandelijks terugkerende journaal. Aan professionaliteit en dergelijke schort het op z’n zachts gezegd nog wel het een en ander, maar goed.

Iets met blijven leren. We zijn in ieder geval een keer op tijd, dat is al heel wat. Right? We helpen je dus ook meteen maar uit de droom dat dit van hieronder allemaal erg soepel verloopt, want dat is niet waar. Want wist je dat we soms nog wel eens moeite hebben met het woord ‘backflip’? Of de naam ‘Sammy Carlson’? Ja? Oh, nouja. Wij hadden het nog niet opgemerkt, tot het moment dat we het op gingen nemen.

Wat er dit keer allemaal op je scherm gaat komen behalve de usual onzin alles wat er in de maand oktober is gebeurd ga je zien in de nieuwste SnowchampsTV. En vanaf nu kunnen we je dus ook melden dat we wederom in november een poging gaan wagen om optijd te zijn. We houden nog even een slag om de arm of dat ook daadwerkelijk gaat lukken, maar tot die tijd kan je lekker kijken naar SnowchampsTV: Oktober!

Als je overigens nog tips of opbouwende kritiek hebt dan mag je altijd mailen naar info@snowchamps.nl. Of wanneer je zelf een talent hebt om ons te helpen dan horen we dat ook graag!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's