Video's - 7 oktober 2016   10:28 Snowpark Kitzsteinhorn is helemaal klaar voor de winter!

Door:

En dat is te zien ook! Snowpark Kitzsteinhorn heeft namelijk een tweetal verse teasers online gezet om jou nog maar even met je neus op de feiten te drukken het nog maar even te vertellen: aankomende zaterdag 8 oktober 2016 opent Snowpark Kitzsteinhorn haar deuren! Update: Er gaat meer open dan alleen het park!

En met de crew van de Kitzsteinhorn zijn er uiteraard nog vele anderen die niet kunnen wachten want want man, man, man wat gaan al die dagen in de zomer en herfst toch tergend traag. We proberen er telkens wat voor te verzinnen hoor, dat we die aantal dagen wat sneller af kunnen strepen. Maar goed, uiteindelijk blijft het toch gewoon 24 uur duren voordat er een dag voorbij is.

Spijtig maar helaas zullen we maar zeggen. Alhoewel, de winter begint nu rustig aan toch wel beetje bij beetje aardig uit z’n schulp te kruipen en dat zien we dus ook terug op de Kitzsteinhorn. De gletsjer van Kaprun is gewoon volle bak klaar om die eerste die hards van wintersporters te verwelkomen!

Ja natuurlijk, dit is waarschijnlijk gewoon een mix van shots die ze vorig jaar en dit jaar hebben gemaakt, maar who cares? Niemand inderdaad. De beelden zijn gewoon erg fijn om naar te kijken en dit alles met de gedachte dat zaterdag Snowpark Kitzsteinhorn weer open gaat voor publiek is helemaal grandioos nieuws te noemen!

Om trouwens even scheve gezichten te voorkomen, we hebben het hier over de opening van 1 van de 3 parken, het Glacier park. De officiële opening is dus niet aankomende zaterdag 8 oktober aangezien er bijna geen andere piste open is. Vandaar ook dat je seizoenspas pas vanaf de 15e oktober ingaat. Hoe dan ook, als we de mogelijkheid hadden dan waren we in de auto gesprongen en richting Kaprun, Oostenrijk gereden, dat is duidelijk! Maar dat is dus niet het geval, wie van jullie gaat er wel en lijkt het leuk om ons te vertellen hoe het was? We kunnen namelijk écht niet wachten. Check snel de ski en snowboard teaser!

Update: Net na het plaatsen van dit bericht kregen we de melding: “From tomorrow, 8th of October the pistes in the area of Magnetköpfl are open as well as the Kitzlifts, incl. run down to the Gletscherjet 3+4 middle station. Good news also for freestylers: The Glacier Park at 2900m opens tomorrow!” Oftewel: De officiële opening is dus niet morgen 8 oktober, maar er worden vanaf die datum wel een aantal extra afdalingen geopend. Dus volop skiplezier op de Kitzsteinhorn!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's