Video's - 4 oktober 2017   10:51 Sosh Big Air 2017 in Annecy krijgt livestream, maakt atleten bekend

Door:

De eerste big air wedstrijd van het seizoen zit er aan te komen en ook de eerste informatie is binnen komen druppelen. Goed nieuws is dat zeker, want we wilden niet meer wachten! Plus, we hebben goed nieuws want we zullen live vanuit Frankrijk verslag gaan doen van Sosh Big Air. Dit alles door onze vrienden van Polar Europe, dus check alle informatie na de klik!

Yep, onze eerste trip zit er aan te komen want vanavond stappen we in de bedrijfsoldtimer om richting het Franse Annecy te rijden. Dit alles mede mogelijk gemaakt door Polar Europe en als het goed is staat er een zonnetje op ons te wachten!

Maar goed, we verwachten niet dat er gezwommen gaat worden hoor. Nee, we gaan liever naar de Sosh Big Air staan kijken en kwijlen terwijl de atleten er overheen knallen.  Over atleten gesproken, de organisatie van Sosh Big Air in Annecy heeft niet stil gezeten gezien de namen, want aan atleten van formaat geen gebrek! De atleten die voorbij komen zijn:

Ski Heren

– Antoine Adélisse
– Alex Beaulieu-Marchand
– Fabian Bösch
– Alex Hall
– Henrik Harlaut
– Teal Harle
– Kai Mahler
– Andri Ragettli
– Kevin Rolland
– Luca Schüler
– Jesper Tjäder
– Tom Wallisch
– McRae Williams
– Torin Yater-Wallace

Snowboard Heren

– Halldor Helgason
– Kevin Backstrom
– Seb Konijnenberg
– Arthur Longo
– Sebbe de Buck
– Victor Daviet
– Roope Tonteri
– Torgeir Bergrem

Ski Vrouwen

– Coline Ballet-Baz
– Tess LeDeux
– Sarah Hoefflin
– Jennie Lee Burmansson
– Giulia Tanno
– Lou Barin

Het kan dus niet anders dan één groot spektakel worden waarbij we enorm benieuwd zijn wie er uiteindelijk richting de overwinning gaat, maar ook hoe nou eigenlijk die sfeer is in Frankrijk wanneer er zo’n unit van een wedstrijd aan de gang is! Wil jij alvast een voorproefje? Die staat onderaan dit artikel te shinen!

Snowchamps on tour: powered by Polar Europe

Het seizoen is wat betreft de indoor wedstrijden al even begonnen, maar nu gaat onze eerste echte trip toch ook van start. In samenwerking met Polar Europe gaan we richting Sosh Big Air 2017 in Annecy waar we sfeerimpressies en verslag zullen doen van de complete wedstrijd en alles wat er in het Franse dorp te beleven valt via onze social media kanalen, maar daar blijft het niet bij.

Polar Europe zorgt namelijk in Annecy voor de sneeuw en houdt strak bij dat de kwaliteit voor de atleten niet te onderscheiden is van de normale sneeuw die je in een gebied kunt terugvinden. Hoe dat allemaal in z’n werk gaat zullen we ook nog eens van dichtbij gaan bekijken, waardoor het niet alleen een brute trip gaat worden, maar ook nog eens enorm interessant! Van wat er allemaal nog meer gaat gebeuren zullen we je op de hoogte houden, dit alles via onze social media kanalen. Zoals hierboven al gezegd.

Bron:

Foto: Sosh Big Air

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's