Video's - 1 april 2021   18:48 Spanjaard kajakt iedereen de moeder door met 100 km/h over de sneeuw heen te banjeren

Door:

Dat is me toch een partij snel zeg, honderd kilometer per uur in je kajak! En nee, dit is geen 1 april grap, we hebben namelijk gewoon de beelden!

Kajakken met je bek, en snel een beetje. Het klinkt banaal, maar dat is een beetje de strekking van de video die je dalijk gaat begluren.

Red Bull atleet Aniol Serrasolses is in Chili naar de top van een vulkaan geklommen en opeens stond daar z’n kajak. Tja, dan kan je wel naar beneden skiën of snowboarden, maar als je eigen kajak daar opeens staat wil je dat natuurlijk doen!

Nee, dat is onzin uiteraard. Bepakt en bezakt is Aniol naar boven gegaan en het plan lag er al om in z’n kajak de afdaling te gaan doen. Maar! Red Bull zou Red Bull niet zijn als er niet iets speciaals om de hoek zou komen.

Nu horen we je denken “wat, is van een besneeuwde vulkaan kajakken nog niet speciaal genoeg?!” en antwoord op de vraag is: Mwuah. Kijk, het is erg speciaal, want we hebben het nog nooit voorbij zien komen, maar er zit gewoon meer in het vat! En dat bleek.

Uiteindelijk heeft Aniol Serrasolses meer dan vijfentwintig kilometer afgelegd in z’n kajak en is hij geëindigd in een meer waar hij meteen maar even een world first heeft geprobeerd.

Fotocredit: Red Bull

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's